Реклама, яка спрацювала. Кращі рекламні ролики в 2017 році

Ні для кого не секрет, що реклама є двигуном торгівлі. Саме тому її основне завдання привертати увагу і як можна довше залишатися в голові у людини. У психології існує закон зв'язку пам'яті з емоціями, який говорить: «чим більше емоційно виражену реакцію у людини викликає той чи інший матеріал, тим краще і міцніше він запам'ятовується». Тільки ті рекламні ролики, які залишили яскравЕ і глибоке враження, залишаться в пам'яті надовго.

Наша команда переглянула величезну кількість свіжих рекламних відеороликів відомих брендів і ми хочемо поділитися з Вами тими роботами, які буквально таки підкорили аудиторію YouTube в цьому році.

Правдиво, емоційно, повчально

Починаємо наш топ з відео-шедевра від компанії Ferrero Rocher, який за пів року набрав понад 10 мільйонів переглядів. Чомусь рекламою його назвати язик не повертається, це скоріше повноцінна короткометражка. «Нагороджуйте тих, хто не шукає нагород» - таку думку хочуть донести творці ролика. І у них це виходить якнайкраще. Перегляд відео дає настільки сильну емоцію, що хочеться негайно ж сказати щире спасибі всьому світу і всім тим, хто дійсно заслуговує на подяку. Реклама продукту відбувається дуже ненав'язливо, мимохідь і в цьому теж своя фішка. У аудиторії не виникає відчуття, що їм просто хочуть щось продати, навпаки - виникає довіра до відео, адже воно присвячується дуже важливим речам.

Доказом цього служить найпопулярніший коментар до даного ролика на YouTube:

Реклама, яка спрацювала.  Найкращі рекламні ролики в 2017 році - Зображення - 2

Складно знайти відео-рекламу, від якої буде в захваті практично кожний, але судячи з коментарів під відео, фахівцям Ferrero Rocher вдалося створити саме такий ролик. Цю рекламу хочеться не тільки додивитися до кінця, але і показати друзям, а потім переглянути ще два рази. Не такого чи ефекту хочеться домогтися кожному рекламщику?

У світі тварин

Компанія Pedigree дала нам можливість по-справжньому зануритися в життя кращого друга людини. Весь міні-фільм знятий собаками і дозволяє глядачеві побачити світ їхніми очима. Незвичайний ракурс зйомки «від першої особи» був дуже вдалою ідеєю, яка зробила ролик дійсно незабутнім.

Успіх відео (понад 11,5 млн. Переглядів) - в його правдивості і здатності викликати емоції у будь-якої людини, адже в кадрі ми бачимо самих звичайних людей і життєві ситуації, в яких кожен глядач знайде щось близьке саме йому. Ролик викликає посмішку і покращує настрій. Переконайтеся самі!

Немає нічого неможливого

Adrenaline Rush вже давно привертає увагу аудиторії до свого продукту влаштовуючи спортивні заходи і спонсоруючи екстремальні види спорту. За основу свого нового рекламного ролика компанія взяла встановлення світового рекорду по стрибку на рухомий об'єкт. 12,5 мільйона людей захотіли на власні очі переконатися в можливості цього божевільного трюку. Рекламний ролик майстерно захоплює увагу глядача і вже до останньої секунди відірватися від перегляду практично неможливо.

Тут є все, що потрібно для яскравої емоції - занепокоєння за райдера, драйв, радість після успішного стрибка. Вдалим ходом стало «живе» спілкування героя з аудиторією - його думки і переживання, висловлені вголос, дають відчуття особистої участі глядача в усьому що відбувається. Продукт тут не рекламується безпосередньо, ніхто не переконує глядача купити-купити-купити. Відбувається спокійна, впевнена демонстрація бренду, як спонсора і цього цілком достатньо, адже після перегляду виникає відчуття, що рекламований продукт дійсно допомагає зважитися на більше.

Nike ламає стереотипи

Новий рекламний ролик від Nike б'є всі рекорди за кількістю органічних переглядів. Всього за три місяці відео набрало майже 9 мільйонів переглядів, потрапило в топ YouTube, стало найуспішнішою інтернет рекламою бренду в цьому році і завоювало таку популярність, що навіть було перекладено на англійську мову субтитрами. Перші п'ять секунд, що показують маленьку дівчинку, з хвилюванням виходить на сцену, привертають увагу глядача і спонукають подивитися, що ж буде далі. Це дуже грамотний початок, який повністю справляється зі своїм завданням - гарантувати подальший перегляд відео.

Продовження ролика теж дуже грамотне. Всім знайома пісня нагадує про дитинство і викликає приємні спогади, а змінені слова в продовженні перетворюють композицію в супер мотивуючий гімн сучасної жінки. Знову таки, ненав'язлива і дуже креативна подача бренду зовсім не викликає негативних емоцій навіть у самого пересичених постійною рекламою глядача. Ролик став одним з улюблених відео цього року не тільки широкої аудиторії, а й експертів в сфері IT та маркетингу.

Подорож за горизонт

Сьогодні на піку популярності мотивують відео, які надихають і пробуджують жагу до життя і дії. Новий ролик від Samsung на підтримку проекту «За горизонт» досягає поставлених творцями цілей на всі сто. Незважаючи на те, що відео викладене не так давно, його вже встигло подивитися більше 2-х мільйонів чоловік, а в коментарях продовжують з'являтися слова захоплення від побаченого і хвалебні оди техніці Samsung.

Реакція людей на цей ролик показує, що сучасна аудиторія вже втомилася від настирливої ​​реклами, але все ж вона гідно оцінить відеоролики, які несуть в собі щось більше, ніж просто презентація продукту. Рекламу зі змістом люди готові не тільки із задоволенням дивитися по телевізору в перервах під час показу фільму, а й цілеспрямовано шукати в інтернеті і ділитися з друзями.