Чому бізнес вибирає 3D відео?

Чому бізнес вибирає 3D відео? - Зображення - 2

Візуалізація контенту прекрасно допомагає донести інформацію потенційним клієнтам і партнерам. Відео на 70% краще запам'ятовується в порівнянні з текстом, тому бренди завжди намагаються урізноманітнити подачу інформації за допомогою відеодемонстрації. З розвитком технологій особливу популярність отримало 3D відео, завдяки якому можна максимально точно і детально показати продукт, зробити презентацію, а нудні цифри і терміни перетворити в відеоінструкцію або інфографіку.

У чому особливість 3D роликів?

Об'ємна картинка завжди виглядає виграшно. Маркетологи не упустили можливість використовувати цей вид графіки в продажах і не прогадали! Якісна 3Д анімація здатна збільшити конверсію сайту на 60-70%! А для 80% покупців вона допомагає прийняти рішення на користь покупки рекламованого товару!

Переваги 3Д відео:

  1. Реалістична об'ємна картинка, яка легко залучає до перегляду.
  2. Можливість показати те, що не побачиш очима і не відтвориш іншими способами.
  3. Перетворення нудних цифр і термінів в зрозуміле зображення.
  4. Розкриття теми максимально повно за короткий час.

Тривимірне зображення сьогодні стало чудовою альтернативою живим постановочним зйомок у багатьох сферах діяльності. Наприклад, за допомогою цієї технології нам вдалося створити реалістичну картинку для компанії ECOPOOL, розкривши переваги їхнього продукту.

Якби зйомки робилися в живу: з виїздом на місце, з використанням спеціальної техніки та людей, процес б дуже розтягнувся в часі і зажадав би серйозних матеріальних вкладень. Створення 3D роликів не вимагає таких великих тимчасових і трудових витрат, тому їх вартість істотно нижче живих зйомок і дозволяє брендам використовувати цю технологію в рекламуванні себе і свого продукту.

Анімація в 3Д - красиво і реалістично

Будівельні фірми - одні з перших, хто стали використовувати об'ємні анімаційні ролики в своїх продажах. Ви напевно не раз бачили красиві презентації житлових комплексів, які дуже яскраво і барвисто показують всі переваги покупки квартири. У той час, як компанія тільки забиває палі для будівництва будинку, майбутні мешканці, завдяки створенню 3Д анімації, вже бачать картинку будинку своєї мрії!

Наша компанія також робила 3d анімацію на замовлення для будівельної фірми з Казахстану. Ми не тільки показали красу житлового комплексу, але і розповіли про всі переваги, посиливши ефект від перегляду.

3D презентація для компанії

Особливе місце у використанні тривимірного зображення займають презентації складного обладнання та механізмів. На виставках, конференціях, семінарах, тренінгах вони вже стали невід'ємною частиною програми, допомагаючи учасникам краще засвоїти інформацію. За допомогою тривимірного зображення можна просто і доступно розповісти про хитромудрі пристрої і складні принципи їх роботи, показати певні процеси виробництва, розставивши потрібні акценти.

Саме 3D презентація допомагає показати продукт (обладнання) з усіх боків, під будь-яким кутом і заглянути в деталі механізму його роботи, сконцентрувавши увагу учасників виставки на товар. Неозброєним поглядом, як правило, такі деталі побачити неможливо! Тривимірна демонстрація дозволить уникнути довгих пояснень, вона наочна і зрозуміла навіть для тих, хто не орієнтується в темі. Такі анімаційні ролики для бізнесу завжди користуються підвищеною увагою на промислових, архітектурних та інших вузькоспеціалізованих виставках. Вони привертають більше потенційних клієнтів і партнерів, ніж прості листівки, макети або каталоги.


Читайте також: Яку роль відіграє відео 2D в просуванні бізнесу?


Подивіться наше відео про переваги в роботі електронасоса для нафтовидобувної галузі. Воно наочно пояснює все принципи роботи і установки, роблячи складний цілком зрозумілим і доступним.

За допомогою тривимірної презентації компанія може детально розповісти про конкретний товар, виділивши всі переваги товару, давши можливість глядачам побачити те, що приховано від очей і наживо побачити неможливо. Подивіться, як ефектно представила компанія Samsung модель фотоапарата, розкривши максимально повно його можливості!

Samsung NX300_2013 from Design Egg on Vimeo.

Тривимірна відеоінструкція: наочно і зрозуміло

Нудні і малозрозумілі терміни донести до аудиторії можна легко і просто за допомогою 3Д відео! Завдяки об'ємному зображенню інформація про особливості експлуатації або покрокове керівництво до дії вже не буде сприйматися як китайська грамота, а принцип роботи складного механізму не доведеться пояснювати на пальцях. Як наочний приклад подивіться 3Д відео, яке ми зробили для фірми BRONTO

Створення 3D рекламних роликів - це вигідна інвестиція бізнесу в розвиток свого бренду і презентації продукції, особливо на виставках. Технологічні можливості дозволяють створювати яскраві тривимірні зображення, які залучають клієнтів і допомагають вести продажу. Тривимірні анімаційні ролики розкажуть про складне в доступній формі, викликаючи позитивні емоції і підштовхуючи до покупки. Краще один раз побачити, ніж сто разів прочитати!

Доведено нашими клієнтами!